03.04.2023 Tarihinden İtibaren Uygulanacak Hibrit Eğitim Modeli Bilgilendirme Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

03.04.2023 pazartesi gününden itibaren bölümümüzde yürütülen tüm dersler hibrit (online + yüz yüze) olacak şekilde gerçekleştirilecektir. Derslerimiz ders programlarında belirtilen saatlerde ve programda belirtilen sınıflarda yapılacaktır. Arzu eden öğrencilerimiz derslere, sınıfa gelerek yüz yüze katılabilecektir. Verimli ve faydalı bir öğrenme için derslere online ya da yüz yüze katılmanız, giremediğiniz dersleri de kayıttan takip etmeniz önemlidir. Dersleri online takip eden öğrencilerimiz ile sınıftan yüz yüze takip eden öğrencilerimizin ders bilgi kazanımları arasında bir fark olmayacaktır. Online olarak da yüz yüze olarak da tüm öğrencilerimiz sorularını sorabilecek ve bu süreç kayıt altında olacaktır. Tüm derslerin kayıtları Öğrenme Yönetim Sistemine yüklenecektir.

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Öğrenci Destek Hattı