Derse Devam Zorunluluğu Bulunup Mesleki Deneyim Programına Başvuran Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Güz döneminde, önceki dönemlerden (1,2, 3,4, 5 ve 6. dönemler) başarısız ve/veya kayıtlanılmayan ders(ler)i olup bu ders(ler)e “devam zorunluluğu” bulunan öğrencilerin  mesleki deneyim programına başvurmaları için, aşağıda verilmiş olan dilekçe örneğini uygun bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Bu dilekçe uygun bir şekilde doldurulduktan sonra öğrencilerin dilekçelerini başvuruları ile birlikte (21.09.2023 Saat 17:00’a kadar) değerlendirmeye sunmaları gerekmektedir. Alttan derse devam zorunluluğu olmayan öğrencilerin bu dilekçeyi teslim etmelerine gerek duyulmamaktadır.

Önceki dönemlerden (1,2, 3,4, 5 ve 6. dönemler) başarısız ve/veya kayıtlanılmayan ders(ler)i olup bu ders(ler)e “devam zorunluluğu” bulunan öğrencilerin dilekçelerini zamanında teslim etmemeleri durumunda mesleki deneyim programı başvuruları değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Dilekçe örneğini indirmek için tıklayınız.