Fakültemiz Öğretim Üyelerince Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. Firma Ziyareti Gerçekleştirildi

Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ ile birlikte fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Lütfü NAMLI, Doç. Dr. Cihan TOPCU, Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden öğretim üyesi Prof. Dr. Naci KURGAN, Bahadır Tıbbi Aletler firmasını Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. yöneticileri Yakup BAHADIR, Halim BAHADIR ve Bedri BAHADIR ile AR-GE sorumlularıyla bir araya gelindi ve Üniversite-Sanayi iş birliği potansiyelini değerlendiren önemli görüşmeler yapıldı. Özellikle, projelere başvuru süreçleri ve kapsamları üzerine detaylı bilgiler paylaşıldı. Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. firmasının AR-GE Merkezi başvuru sürecinin ortaklaşa yürütülmesi konusunda mutabakata varıldı. Ayrıca, Malzeme kaplama ile ilgili bir TÜBİTAK 1505 projesinin hazırlanması konusunda da anlaşma sağlanarak görüşmeler sonlandırıldı. Ziyaretimizde bizlere eşlik eden ve fikirlerini paylaşan Bahadır Tıbbi Aletler A.Ş. firma yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.