İş Yerinde Mesleki Eğitim Uygunluk Formu Hakkında

2023-2024 Güz döneminde İşletmede Mesleki Eğitim için başvuru yapacak olan öğrencilerimizin dikkatine;

İşletmede mesleki eğitim ile ilgili tüm yönetmelik, yönerge, usul ve esasları dikkatlice okuyarak başvuru yapmanız son derece önem arz etmektedir. İşletmede Mesleki Eğitim yapmak isteyen öğrencilerimizin akademik bilgilerini ve anlaştıkları işyeri bilgilerini içeren “İŞYERİNDE MESLEKİ/UYGULAMALI EĞİTİM UYGUNLUK FORMU” adlı formun dikkatlice doldurup imzalanıp tarandıktan sonra 16.09.2023 saat 17:00’a kadar “[email protected]” adresine e-posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. İlgili form, duyuru sonuna eklenmiştir.

Staj ve İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonu tarafından incelenecek olan başvurularınızın sonuçları 18.09.2023 tarihinde bölümümüz web sayfasından duyurulacaktır. Komisyon tarafından uygunluk alan öğrencilerin, https://oidb.samsun.edu.tr/staj-ve-isyeri-uygulamasi/ adresinden ulaşabilecekleri S1.2.29/FRM08 İş Yerinde Mesleki Uygulamalı Eğitim Başvuru Formunu (4 nüsha olarak) eksiksiz olarak doldurup İşletmede Mesleki Eğitim yapacağı kuruluşa onaylattıktan sonra Staj ve İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonuna en geç 21.09.2023 tarihi saat 17:00’a kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

İş Yerinde Mesleki Eğitim Uygunluk Formu