Proje ve ARGE Topluluğu Workshop Etkinliği

16-17 Aralık 2023 tarihlerinde Proje ve ARGE topluluğu tarafından düzenlenen workshop etkinliğinde alanlarında uzman ve saygıdeğer hocalarımız TÜBİTAK çağrıları ve TEKNOFEST yarışmaları için proje yazmanın incelikleri ve kullanılabilecek uygulamalara dair tecrübelerini etkinliğe katılan öğrenci arkadaşlarımızla paylaştı. Samsun Üniversitesi Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen etkinliğe bölüm öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatma ÜNAL’ın yanı sıra Samsun Teknoloji transfer Ofisinden Öğr. Görevlisi Müberra GENÇ ve Öğr. Görevlisi Emine Özlem DENGİZ de katılmışlardır.

Başkanlığını bölüm öğrencimiz Emirhan SANCAK’ın yaptığı Proje ve ARGE Topluluğu’nun, seriye dönüştürmeyi planladıkları bu etkinlikler için bilgi ve tecrübeleriyle destek olan kıymetli hocalarımıza ve emeği geçen öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.