Yaz Stajı Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Yaz staj yapacak öğrencilerimiz aşağıda belirtilen ilgili evrakları, bölüm sekreterliğine teslim edilebilir veya   e-posta ile  [email protected]  adresine teslim edilebilecektir.

Gerekli evraklar;

1- S1.2.29/FRM04 Staj Başvuru Formu (3 adet olup 1 adet öğrencinin kendisinde, 1 adet staj yapılacak kuruma ve 1 adet üniversiteye verilecek şekilde)

2- E-devlet’ten alınan Mütehaklık belgesi

3- ORT/FRM097 Öi Stajyerlere İlişkin Aydınlatma Metni Formu ( Formun 2. Sayfasına öğrenci tarafından okudum anladım yazılıp imza atılmalıdır.)

Not: Öğrencilerimiz yaz stajı yapacakları kuruluşlara ait bilgileri e- posta ile  Staj ve  İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonu  Sorumlu Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi A. Tahir Şensoy veya Dr. Öğr. Üyesi Nihal Ermiş hocamıza  göndereceklerdir.  Uygundur onayı verildikten sonra, S1.2.29/FRM04 Staj Başvuru Formu, mütehaklık belgesi ve aydınlatma metni formu eksizsiz doldurularak pdf formatında e-posta [email protected] adresine  gönderilebilir veya teslim edilebilir. Belgeler Uygulamalı Eğitimler ve Staj Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Cihan Topçu  tarafından imzalandıktan sonra ilgili öğrenciye teslim edilecek veya e posta ile gönderilecektir.